zaterdag 7 maart 2009

Easter Eggs uit LaFleur

Er waren helaas erg weinig Easter Eggs te vinden in aflevering 8 uit dit seizoen. Er is natuurlijk wel heel veel te vertellen over the Four-Toed Statue die we te zien kregen, maar daar wordt uitgebreid over gesproken in de recap die later volgt.

Het meisje dat danst met Phil vlak voordat Horace gezien wordt op de camera's heet Rosie. Rosie draagt een Geronimo Jackson t-shirt. Hij is een fictieve zanger die veel terugkomt in de serie.

Horace vraagt zich af of 3 jaar genoeg is om een geliefde te vergeten. Dit is apart, want in 1970 heeft hij zelf nog Olivia Goodspeed als vrouw. In 1977 wordt daar niet meer over gesproken en hij is haar dus blijkbaar wel totaal vergeten.

De leugen die Sawyer aan Horace vertelt over the Black Rock is vreemd, omdat hij feiten geeft die hij nooit had kunnen weten.

Daniel kijkt naar een meisje waarvan hij denkt dat het Charlotte is. Maar in seizoen 4 zegt Ben dat Charlotte in 1979 geboren is, dus ze was er nog helemaal niet in 1974.

LaFleur betekent bloem in het Frans, een leuk weetje omdat Sawyer een bloem aan Juliet gaf.

Er zijn vele grappen gemaakt over Richard's donkere ogen door de Lost fans. De schrijvers deden hier aan mee door Sawyer 'buddy out there with the eyeliner' the laten zeggen.

Heb jij Easter Eggs gevonden die wij nog niet geplaatst hebben? Mail ons!

2 opmerkingen:

  1. Olivia Goodspeed hoeft zijn vrouw niet te zijn, het kan net zo goed een zus zijn. Er is nergens gezegd dat zij daadwerkelijk zijn vrouw is.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -