vrijdag 20 maart 2009

Easter Eggs uit Namaste

Toen het vliegtuig met Frank Lapidus bij het eiland kwam kon je The Numbers horen op de radio.

Het vliegtuig van Ajira Airways landde op de landingsbaan waar Kate en Sawyer aan werkte in seizoen 3. Zou dit iets te maken hebben met het tijdreizen? Wisten the Others al dat Ajira Airways 316 hier zou moeten landen?

We zagen The Flame Station weer, het Dharma station waar Mikhail zich lange tijd mee bezig hield. Vroeger was dat dus Radzinsky.

Radzinsky was natuurlijk de man die heel lang in de Swan Station zat met Kelvin Inman, dit station heeft hij dus ook zelf ontworpen, zoals je zag in Namaste.

Amy's baby heet Ethan, dit is hoogst waarschijnlijk de Ethan Rom die zich in 2004 voordoet als gecrashte Oceanic 815 overlevende.

De man die de foto maakte van de nieuwe Dharma medewerkers nam ook de video op met Pierre Chang die we zagen in aflevering 1 van dit seizoen.

Tijdens die groepsfoto hoorde je Dharma Lady, dit is het liedje dat is uitgebracht door ABC namens de fictieve band Geronimo Jackson.

Sayid wordt 14-J genoemd als hij gevangen is. John Locke hoorde 14-J in The Shape of Things to Come, Alex berichtte dit. Waarschijnlijk is dit een code voor als er een indringer is.

Als Sun bij Christian Shephard in het griezelige huis staat is achter haar een onbekend iemand te zien. Is het Claire, Charlotte?

Misschien heeft het helemaal niks te betekenen, maar Radzinsky lijkt heel erg op Leonard, de man uit het gekkenhuis die The Numbers bleef opnoemen.

Op de televisie in de Flame Station waren de Muppets te zien.

Radzinsky was de Swan Station aan het ontwerpen, maar waarom heeft Pierre Chang dan al een jas met het logo van de Swan erop?

Sawyer noemt Hurley Kong net na ze elkaar weer zien, dit is een verwijzing naar King Kong en Sawyer noemde Hurley al eerder zo.

Sawyer geeft Hurley een shirt met een bulldog, Josh Holloway heeft op de University of Georgia gezeten. De mascotte van die universiteit was een bulldog.

De echte vriendin van Jorge Garcia, Bethany James Leigh Shady, speelt een onbekende overlevende van vlucht 316.

Sawyer noemt Radzinsky Quick Draw, dit is een verwijzing naar een cartoon personage dat bekend was in de jaren zeventig.

Heb jij Easter Eggs gevonden die wij nog niet hebben geplaatst? Mail ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -