woensdag 1 april 2009

Easter Eggs uit He's Our You

Beter laat dan nooit, hier volgen alle Easter Eggs uit He's Our You.

Als Sayid het gebouw verlaat waar hij de Rus heeft vermoord, kun je boven de deur 32 zien staan. Maar omdat we het omgekeerd zien is het net 23, één van The Numbers.

Op hetzelfde gebouw staat "Олдхэм Фармасьютикалс", in het Engels is dat "Oldham Pharmaceuticals". Verwijzend naar de martelaar uit The Dharma Initiative.

Sayid vroeg om MacCutcheon bij de bar, dit is hetzelfde fictieve merk waar Charles Widmore fan van is. Omdat Ilana precies wist hoeveel het kostte, zou het een hint kunnen zijn dat ze inderdaad voor Widmore werkt.

De jonge Ben geeft Sayid het boek "A Seperate Reality". Een boek dat gaat over een man die zoekt naar de krachten van een leider.

Tijdens de Dharma meeting over Sayid, wordt Ann Arbor genoemd. Dat is de stad waar de universiteit van Michigan staat, Karen en Gerald DeGroot zaten op deze school. Ook was Pierre Chang een leraar op de universiteit.

Het huis dat in brand staat heeft het nummer 15, één van The Numbers.

In de eetzaal is een poster te zien van Geronimo Jackson, ook zijn er plaatjes van Alice in Wonderland in te bewonderen.

In een flashback van Sayid kon je boot zien die "Illusion" genoemd is.

De openingsflashback gaat over een jongen die een moord pleegt, zodat zijn broer dat niet hoeft te doen. Dit is een vergelijking met Eko en zijn broer Yemi.

Sayid wacht met zijn handen gekruist bij zijn cel met zijn hoofd recht naar voren als Ben naar binnen komt. Dit is een verwijzing naar de film "Silence of the Lambs".

Er was een grote kaart van The Barracks te zien op de muur in het kantoor voor de beveiliging.

In deze aflevering, bij de haven, zegt Sayid alleen tegen Ben: "If I see you again, it will be extremely unpleasant for both of us." Terwijl, in This Place Is Death, Sayid tegen Jack én Ben zegt "If I see you, or him again, it will be extremely unpleasant for all of us." En ook zegt Kate "This is insane. You're all crazy!" met een duidelijke pauze tussen de twee zinnen, maar in This Place Is Death, zegt ze "This is insane, you guys are crazy!" met geen opmerkelijke pauze.

Bij het teken van de vrijwilligers in Santo Domingo staat: "Otro Proyecto de 'Construyendo Nuestro Mundo' para servicio ala comunidad", vertaald naar het Engels is dat "Another Project of 'Building Our World' for service to the community".

Achilles Gacis staat in de hoofdtitels vermeldt als "Guy in car", maar hij komt niet voor in de aflevering.

Het einde van deze aflevering is vergelijkbaar met het einde van The Life and Death of Jeremy Bentham. Iets dat lijkt op vriendschap verandert uit het niets in moord.

Molly McGivern speelt Rosie in deze aflevering, maar ze komt niet voor in de hoofdtitels.

Je kon ВРИСО zien op een gebouw in Sayid's flashback, dit is een anagram voor СОВРИ en dat betekent "de leugen".

Dit is de tweede keer in de serie dat we Sayid zien lachen. De eerste keer was toen hij Rousseau's noodsignaal hoorde.

Heb jij een Easter Egg gevonden die wij nog niet hebben geplaatst? Mail ons!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -